AKTIVNOSTI

Samostalno ili u saradnji sa zainteresovanim pojedincima, organizacijama, verskim zajednicama, stručnjacima i akademskim ustanovama iz relevantnih oblasti u zemlji i inostranstvu, ostvarujemo postavljene ciljeve putem sledećih aktivnosti:

Obrađujemo stručnu literaturu i pouzdane izvore

Prikupljamo, obrađujemo i analiziramo stručnu literaturu i druge pouzdane izvore iz oblasti koje su relevantne za ostvarenje postavljenih ciljeva i objavljujemo ostvarene rezultate.

Objavljujemo tekstualne i multimedijalne sadržaje

Pripremamo, prevodimo, objavljujemo i distribuiramo knjige i druge vrste tekstualne građe u štampanom i/ili elektronskom obliku, kao i video/audio zapise i multimedijalne sadržaje.

Obaveštavamo javnost i edukujemo zainteresovane

  1. Svoje ciljeve i ostvarene rezultate promovišemo u javnosti posredstvom raznih oblika štampane i elektronske komunikacije;
  2. Učestvujemo na javnim skupovima, kulturnim manifestacijama i projektima iz oblasti koje su relevantne za ostvarenje i promovisanje naših ciljeva;
  3. Za zainteresovane organizujemo različite vidove edukacije (predavanja, konferencije, seminare, savetovanja i sl.) u vezi sa našim ciljevima i ostvarenim rezultatima.
Scroll Up